Σχετικά με εμάς ...   
Διεθνώς ...

Στην Earth's Brands είμαστε αφοσιωμένοι στην έυρεση και διάθεση τροφίμων και ποτών μοναδικών σε ποιότητα και γεύση.

 

Από τον παραγωγό, τον επαγγελματία, μέχρι και τον τελικό καταναλωτή, όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο. Τη δυνατότητα να απολάυσουμε ποιοτικά προϊόντα και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Κάθε χώρα έχει να προσφέρει τις δικές τις ιδαίτερες γεύσεις και ο σκοπός μας είναι ακριβώς αυτός. Το να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ταξιδέψει μέσω την γέυσης στα πιο μακρινά και εξωτικά μέρη του κόσμου.

 

Το 2010 ιδρύθηκε η Earth's Brands, Inc. με έδρα το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το 2014 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η Earth's Brands Hellas Α.Ε. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλέον τη δυνατότητα εύρεσης και διάθεσης των καλύτερων προϊόντων της Ελλάδας, καθώς και να γεφυρώσουμε πλέον το δίκτυο πωλήσεων μας μεταξυ ΗΠΑ και Ευρώπης.  

 

Ο όμιλος της Earth's Brands δραστηριοποιείται στους τομείς των εισαγωγών, εξάγωγών και διανομών προϊόντων, μοναδικών σε ποιότητα και γεύση, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Κάνουμε το κάθε brand, ένα brand ολόκληρης της Γης. Ταξιδέψτε μαζι μας...

Ελλάδα ...

Στην Ελλάδα, εξυπηρετούμε ένα δίκτυο >800 σημείων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής όπως ντελικατέσσεν, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, φρουταγορές και κρεοπωλεία, καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ σε όλη την επικράτεια.

Έχουμε στον κατάλογο μας πάνω από 1,500 προϊόντα Ελλήνων παραγωγών  προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που καλύπτει από την εμπορία εώς την τελική παράδοση στον πελάτη.  

Ταξιδέυουμε όλη την Ελλάδα και βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων προϊόντων που θα εμπλουτίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τον κατάλογο μας. 

Από την Κρήτη, τη Λήμνο και τη Λευκάδα, στον Πύργο, τα Γιαννιτσά και τη Δράμα, συγκεντρώνουμε τα καλύτερα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και σας τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές και σε όσα τε,μάχια επιθμείτε. 

Οι γαστρονομικοί θησαυροί της χώρας μας, πλέον είναι διαθέσιμοι για όλους από την Earth's Brands

Imagine Greece in a Jar_Earth's Brands.p